Bircan Akdeniz: ‘Ik heb mijn stage echt aan TMO te danken’

‘Ik moet nog een aantal vakken herkansen en dan kan ik officieel mijn diploma in ontvangst nemen! Mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij The Sting in Amsterdam, op de productieafdeling. Dat was echt fantastisch, want alles wat ik geleerd heb op TMO kwam hier naar voren. Na mijn stage kreeg ik een functie aangeboden als assistent productmanager en daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee.

Eigenlijk zou ik op het productiekantoor van The Sting in Istanbul stage gaan lopen, maar door de coronacrisis kon dit helaas niet doorgaan. Ik ben een perfecte schakel tussen de twee kantoren, want ik heb een Turkse achtergrond en spreek de taal vloeiend. Jammer dat dit niet doorging natuurlijk, maar wellicht ga ik er in de toekomst werken. Het lijkt me heel gaaf om voor een Nederlands bedrijf in Turkije werkzaam te zijn.

Ik heb mijn stage echt aan TMO te danken. In semester 6 tijdens de les solliciteren kwamen medewerkers van The Sting een voorlichting geven over het bedrijf. Ik raakte met hen in gesprek omdat ik aangaf mijn stage in Istanbul te willen doen. En omdat de productie van The Sting daar deels plaatsvindt, was er direct een match! Wat ik echt bijzonder vind aan TMO is de band die je met elkaar hebt op school. Het is één grote familie. Ik heb van bijna iedere docent het 06-nummer en dat is eigenlijk best wel bijzonder.’

Brochure
Open dag
Proefstuderen