Anne Ertan: ‘het mooie van TMO is dat er heel veel opties zijn’

‘De tijd op TMO is echt voorbij gevlogen! Vijf jaar geleden wist ik totaal nog niet wat ik wilde, alleen dat ik mode leuk vond. En nu loop ik stage en ben ik gewoon bijna klaar met TMO!

Ik loop stage bij Protest. Dat is een sportswearbedrijf dat vooral bekend staat om zijn wintersportkleding. Ik werk op de marketingafdeling als allround stagiair. Dat betekent dat ik van alles mag doen; van PR tot social media en het meehelpen bij fotoshoots. Echt superleuk!
Momenteel ben ik aan het nadenken over mijn carrière na TMO; of ik bij Protest blijf of inga op een ander baanaanbod. Het zijn allebei marketingbanen. Wat een luxeprobleem hè?

Het mooie van TMO is dat er heel veel opties zijn, hoewel ik wel zeker weet dat ik graag iets in de marketing wil gaan doen. Uiteindelijk wil ik in een managementfunctie terecht komen, maar eerst wil ik ervaring opdoen. Naast de brede basis die ik op TMO heb gekregen, komt mijn ervaring als bestuurslid van de studentenvereniging dan mooi van pas!’

Brochure
Open dag
Proefstuderen