Zijn er speciale voorwaarden waaraan mijn eigen laptop moet voldoen als ik bij TMO kom studeren?

Er is vakspecifieke software nodig die alleen geïnstalleerd staat op de computers van TMO. Met een MacBook kun je net zoveel als met een Windows-laptop binnen TMO. Met een MacBook, zal je in sommige gevallen echter een ander programma of plug-in moeten downloaden om bepaalde onderdelen werkend te krijgen. De ICT- afdeling van TMO heeft hier handleidingen voor gemaakt om je daarmee te helpen. Naast de standaard kantoorbenodigdheden (schrijfblokken, pennen, etc.) is een eigen computer/laptop zeer aan te raden. Ga je er één aanschaffen, let dan op het volgende:

  1. De computers bij TMO in Doorn gebruiken Microsoft Office. Het is handig om een computer aan te schaffen die daarmee goed kan werken. TMO studenten mogen gratis gebruik maken van Microsoft Office op eigen laptops tijdens de studie.
  2. Specificaties voor laptops: Processor van i5 of hoger met een SSD opslag van minimum 128 GB en geheugen van minimum 4 GB. Het is ook verstandig om een laptop aan te schaffen met een ingebouwde webcam en microfoon voor als we terug moeten naar digitaal onderwijs.
Brochure
Open day
Trial study