Vrijdag 25 juni: uitreiking Meester Koetsier Award

In semester 5 van TMO Fashion Business School staat ondernemerschap centraal. Gedurende dit semester organiseert TMO het BP5-project. In dit project worden innovatieve fashion concepten bedacht die vervolgens zo ver uitgewerkt worden, dat er een waar businessplan ontstaat.

Aan het eind van deze projectperiode presenteren de groepen hun ideeën aan een vakjury die bestaat uit investeerders en aanzienlijke namen uit de (mode)branche. De concepten waar de jury het meest enthousiast over is mogen meegenomen worden naar het zesde semester. In dit semester gaan studenten in tweetallen onderzoek doen voor een fashion gerelateerd bedrijf. Ook is er dus de mogelijkheid het concept uit BP5 mee te nemen in de zogenaamde Ondernemerschapsleerlijn (OSL).

En het is bijna weer zo ver: op vrijdag 25 juni presenteren drie duo’s hun concept die ze tijdens de OSL uitgewerkt hebben. Het gaat hier om de concepten Boxcet, Artshe en SOS: Save Our Stockings. Het veelbelovendste idee maakt vervolgens kans op de Meester Koetsier Entrepreneur Award. De gelijknamige foundation is een partner van de Ondernemerschapsleerlijn van TMO. Zij stimuleren jonge ondernemers om een innovatieve startup in de fashionbranche op te zetten. De prijs die uitgereikt zal worden is een geldbedrag van EU 10.000.

De winnaars van bovengenoemde award mogen vervolgens, in semester 7, afstuderen in hun eigen startup.

Brochure
Open day
Trial study