Vacature docent innovatiemanagement (0,5 – 0,6 fte)

Ben jij een inspirerende docent met kennis van en ervaring in innovatiemanagement in een fashioncontext? Dan is dit misschien wel jouw baan.

DOCENT INNOVATIEMANAGEMENT (0,5 – 0,65 fte, start 5 april 2021)

Over ons

TMO Fashion Business School staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Onze hogeschool behoort tot de beste kleine hogescholen van Nederland en biedt als enige een BBA in Fashion aan. Dat maakt ons uniek. Daarnaast is TMO door de Keuzegids HBO inmiddels al zes jaar op rij uitgeroepen tot ‘TOP-opleiding’. Hier zijn we ontzettend trots op! Onze ambitie is dan ook om het best mogelijke onderwijs te bieden.


Wie zoeken we?

TMO zoekt een inspirerend docent die kennis en ervaring heeft op het gebied van innovatiemanagement (in een fashioncontext). Je vindt het leuk om dit dynamische vakgebied over te brengen op onze studenten en hebt dit wellicht als docent al eerder gedaan. Op termijn ga je andere facetten van (fashion)management en organisatie doceren. Ook vind je het uitdagend om jonge professionals te begeleiden tijdens hun scriptie- en/of stagefase. Als studenten kiezen voor TMO’s leerlijn Ondernemerschap kun je ze op basis van je eigen ervaring samen met andere docenten begeleiden. En je vindt het misschien ook interessant om een businessproject binnen ons curriculum te coördineren. Omdat we als organisatie steeds meer (toegepast) onderzoek doen, ben je nieuwsgierig naar je mogelijke rol hierin.

Je bent flexibel, accuraat, netwerksensitief en sociaal. Je werkt graag in een kleinschalige onderwijsomgeving maar hebt oog voor de grote uitdagingen van de fashionwereld. Je wilt kennis overbrengen maar zelf ook leren. Je hebt oog en oor voor de behoeften van onze studenten en luistert ook naar jezelf.

Jij past bij ons als:

 • Jouw expertise en ervaring het ontwikkelen en verzorgen van onderwijs zijn.
 • Je onderwijservaring in het hbo-onderwijs hebt.
 • Je het als een uitdaging ziet om uitvoering te geven aan blended onderwijs.
 • Je inhoudelijke expertise in het vakgebied van de fashionprofessional hebt.
 • Je een afgeronde relevante opleiding op minimaal bachelorniveau hebt, bij voorkeur op masterniveau.
 • Je in staat bent om theorie en praktijk met elkaar te verbinden.
 • Je voor jonge mensen en het team een stimulerende en motiverende coach bent.
 • Je een reflectieve professional bent die openstaat voor continue persoonlijke ontwikkeling.
 • Je een Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid hebt, of bereid bent om die te halen. BKE-certificering is een pré.
 • Je hebt kennis van en ervaring met ICT in het onderwijs.
 • Je hebt een reflectieve en studentgerichte instelling, neemt initiatieven en bent stressbestendig.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het uitvoeren en/of begeleiden van onderzoek.
 • Je bent flexibel en kunt omgaan met de uitdagingen van online lesgeven

Wat bieden wij je?

Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar met het vooruitzicht op een vast dienstverband.  Het salaris is conform de zwaarte van de functie. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Tenslotte verricht je je werkzaamheden op een mooie, centraal gelegen locatie. Check hier alvast onze prachtige campus!

Ben je enthousiast?

Als je enthousiast bent geworden over de functie nodigen wij je uit te reageren. Je kunt je motivatiebrief en cv voor 17 februari a.s. mailen naar Yvonne Pelgrim, HR-adviseur, op pelgrim@tmo.nl.
Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Rolf Bruins, Clustermanager Business, op het volgende mailadres: bruins@tmo.nl.

Wij varen graag op eigen kracht. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

 

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen