Toelatingstoets 21+

Ben je bij de start van de opleiding 21 jaar of ouder? Dan kun je een toelatingstoets doen, met bindend advies. Voor studenten die de gevraagde vooropleiding missen, blijkt de aansluiting op ons hbo-startniveau zeer moeilijk. Ook als ze 21 jaar of ouder zijn. Daarom laten we je zonder geschikte vooropleiding niet zonder meer toe. Ben je 21 jaar of ouder, dan kom je wel in aanmerking voor een 21+-toelatingstoets.

Wanneer kun je de toets doen?

Je kunt de 21+-toelatingstoets doen als je je hebt ingeschreven bij TMO. Er wordt dan een afspraak met jou gemaakt, om de toetsen te maken. Mocht je de toetsen met goed gevolg maken, dan ontvang je, nadat je geïnformeerd bent over de uitslag, een factuur voor het inschrijfgeld. Wanneer het inschrijfgeld is voldaan, ben je officieel ingeschreven voor de opleiding.

Uit welke onderdelen bestaat de 21+-toelatingstoets?

Aanvraag 21+ oefentoetsen

  • Indien je de 21+ toets aanvraagt, hebben wij jouw naam en e-mailadres nodig zodat we de door jou aangevraagde informatie kunnen toesturen. Jouw leeftijd willen we weten om te beoordelen of je in aanmerking komt voor de 21+ toets.
Per 25 mei 2018 is er nieuwe privacywetgeving van kracht, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Deze Europese wet moet de rechten van burgers ten aanzien van privacy nog beter beschermen. Ook TMO Fashion Business School moet voldoen aan deze wetgeving. Dit betekent dat TMO Fashion Business School jou nog beter zal informeren over de persoonsgegevens die wij verzamelen en waarom zij dit doet. Iedere student heeft  het recht om deze gegevens in te zien, op te vragen en zo nodig te wijzigen. Hiertoe is binnen TMO Fashion Business School een privacybeleid opgesteld. Je kunt hier bijvoorbeeld lezen hoe je gebruik kunt maken van jouw rechten. Ook wordt aandacht besteed aan onder andere de volgende punten:
Mocht je nog vragen hebben over het privacybeleid van TMO Fashion Business School en Detex, dan kun je een mail sturen naar privacy@tmo.nl.
Let’s meet
Volgende open dag

okt12

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...