TMOment The Collection #4 | de highlights van dit schooljaar

Het schooljaar 2022/2023 is bijna afgelopen, daarom nemen we even de tijd om terug te blikken op afgelopen schooljaar.  In deel 4 van TMOment: ‘The Collection’ geven wij je een overzicht van de interviews die afgelopen jaar het meest in de smaak vielen. Lees over de TMO-mannen, de business rondom Max Verstappen en werken bij Vedder & Vedder: dit is TMOment: ‘The Collection’ #4.

When fashion runs in the family

Met stip op één het best gelezen interview van het afgelopen jaar: Het TMOments waarin we drie stellingen onder de loep namen met 5 TMO-mannen die meer met elkaar gemeen hebben dan alleen een passie voor mode.

Lees het TMOment met 5 TMO-mannen

Jerina Thiesen: bij Max Verstappen

Jerina studeerde 3 jaar geleden af van TMO en heeft onder andere gewerkt bij Levi’s Designersoutlet en DJ Nicky Romero. Tijdens een verveel momentje zapte ze per toeval langs een Formule 1-uitzending en bleef kijken. Vanaf dat moment begon zij zich steeds meer te interesseren voor deze sport en leek het haar gaaf om voor een merk als Max Verstappen te werken. Ze trok de stoute schoenen aan, stuurde een open sollicitatie en voor ze het wist had ze een baan bij Verstappen.com.

Lees Jerina’s TMOment

Liselotte Ebbers over haar stage en baan bij Vedder & Vedder

Terug naar fashion met Liselotte’s verhaal over sieradenmerk Vedder & Vedder. Waar ze eerst haar stage liep op de marketingafdeling, is zij inmiddels in dienst getreden als E-commerce Representative. Binnen deze functie is ze verantwoordelijk voor de Vedder & Vedder webshop. Ze houd zich onder andere bezig met de conversie-optimalisatie en user experience.

Lees Liselotte’s TMOment

Hebben deze bovenstaande verhalen jou net zo geïnspireerd als ons? Dan zit jij op TMO Fashion Business School écht op de juiste plek. Download de brochure of kom langs voor een persoonlijk gesprek. Tot snel!

Brochure
Open dag
Proefstuderen