TMOment The Collection | vijf mooie verhalen

Nu wij al jaren (oud-)studenten interviewen over hun carrière en hun TMO-ervaring, hebben wij tientallen edities van ‘TMOment’ online staan. Hoog tijd om eens terug te blikken! Wij zetten vijf goed gelezen verhalen voor je op een rij: van eigen bedrijven, naar werken bij grote modemerken, en van de TMO-outdoor naar een internationale stage. Lees verder voor TMOment: ‘The Collection’

Laura van Nieuwkerk: a stunning story

We bijten het spits af met één van de best gelezen stukken van 2021. Laura’s webshop is inmiddels ruim een jaar oud: met Stunning Stories verkoopt deze alumnus dameskleding. Voor die tijd liep ze een half jaar stage in Milaan, hoe gaaf is dat! Haar motto? ‘Ga je dromen achterna en volg je hart. Ik zeg altijd: je kan beter spijt hebben van de dingen die je wel hebt gedaan, dan die je niet hebt gedaan!’ Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.

Lees Laura’s TMOment

Sander van Bakkum: Shoes4All

Op de eerste dag dat hij op TMO zat, nam Sander contact op met de stagebegeleider. Hij wilde er zeker van zijn dat hij in het buitenland stage kon gaan lopen. Nadat hij in 2008 afstudeerde, vertrok hij meteen naar China om daar te werken. In 2015 startte hij Shoes4All: waarmee hij zich volledig op schoenen is gaan focussen.

Lees Sanders TMOment

Denise van Rooden: werken bij My Jewellery

Als er één merk is waar het gemiddelde meidenhart van gaat kloppen, is dat My Jewellery. De afgelopen jaren is het merk, waarvan het hoofdkwartier is gevestigd in Den Bosch, veranderd in een ware TMO-hub. Denise liep haar TMO-afstudeerstage bij het populaire merk en werkt daar sinds haar afstuderen in 2021 nog steeds.

Lees Denise’s TMOment

Emma Heijckers en Demi Rood: outdoor

In het tweede jaar gaan TMO-studenten een paar dagen de natuur in om hun teamwork- en managementskills te oefenen. We horen achteraf van veel studenten dat ze een heel leuke tijd gehad hebben, zo ook van studenten Emma Heijckers en Demi Rood.

Lees het Outdoor-TMOment

Kimberly Courtens: van Maastricht naar New York City

Je vleugels uitslaan en een stage gaan lopen in het buitenland: de afgelopen jaren zien we het steeds vaker, net als het opzetten van een eigen bedrijf. Die ondernemende studenten opleiden doen we graag. Onlangs spraken we Kimberly Courtens, die net een eigen kledinglijn heeft opgericht en binnenkort Maastricht verruilt voor New York City.

Lees Kimberly’s TMOment

Hebben deze bovenstaande verhalen jou net zo geïnspireerd als ons? Dan zit jij op TMO Fashion Business School écht op de juiste plek. Download de brochure of bezoek een open dag. Tot snel!

Brochure
Open dag
Proefstuderen