TMOment Social Team

Sinds kort is het social media team van TMO uitgebreid met een aantal nieuwe gezichten; Esmee, Lize en Siebe. Hoogste tijd voor een TMOment met het voltallige Social Team waarin wij hen graag aan je voorstellen.

Lotte Pongers
is onze vaste vlogster, 22 jaar, en koos 3,5 jaar geleden voor TMO omdat zij wist dat dit voor haar de weg was om haar dromen te realiseren. Lotte is geïnteresseerd in fashion, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en innovatie. “Ik ben meer dan blij met mijn keuze. Door TMO heb ik onder andere voor Prada kunnen werken en ga ik binnenkort stage lopen bij een heel gaaf luxury brand (daarover later meer!). Vanuit het Social Team neem ik jullie op YouTube en Instagram mee in mijn ervaringen in Londen en doe ik de YouTube rubriek TMO TALK; interviews met (oud-)studenten.  Wat ik nog graag tegen jullie wil zeggen: “It all begins in your mind. What you give power to, has power over you!”’

Jimmy de Goey
is een van de eerste studenten die binnen het Social Team actief is. Inmiddels zit hij in zijn laatste TMO-jaar en doet hij de Ondernemerschapleerlijn. Dit houdt in dat hij in en aan zijn eigen bedrijf werkt. “Voor het Social Team houd ik me vooral bezig met de ervaringen van het ondernemerschap. Ik plaats story’s over de ontwikkelingen binnen de leerlijn en het bedrijf. Verder denk ik graag mee over alles wat met social media te maken heeft en hoe we de TMO socials zo professioneel en leuk mogelijk maken. See you on the gram!”

Bradley Maquiné
is compagnon, studiegenoot en goede vriend van Jimmy. Samen met hem werkt hij aan hun start-up in de Ondernemerschapleerlijn van semester 6. Bradley is 21 jaar en vanaf het begin lid van het Social Team. Wij roemen Bradley om zijn creativiteit en zijn video edit talent!

Lisa Geertjes
zit in haar laatste jaar. Naast haar studie werkt Lisa regelmatig achter de schermen bij diverse Fashion Weeks in Londen, Istanbul en Amsterdam (dat is de reden dat zij niet op de groepsfoto staat ;)). “Mijn doel binnen het Social Team is om studenten een blik te geven binnen fashion events. Hiermee wil ik anderen graag inspireren, ik wil laten zien dat event management ook kansen biedt binnen de fashionbranche. Ik hoop dat ik met mijn Instagram story’s mijn passie kan overbrengen op anderen.”

Valerie Hermes
zit in semester 3 van TMO, in een zogenaamd klein semester. Een van de hoogtepunten van semester 3 is de Outdoor. “Ik vind het leuk om bij TMO betrokken te zijn en daarom zit ik in het Social Team en het Promotie Team. Voor het Social Team doe ik samen met Anne de rubriek OOTD en vlog ik over bijvoorbeeld de Outdoor (binnenkort online!). Voor het Promotie Team van TMO help ik o.a. bij Open Dagen.”

Anne Ertan
zit net als Valerie in semester 3. Binnen het Social Team houdt de 22-jarige Anne zich bezig met het wekelijks fotograferen en posten van de OOTD challenge. “Mode, vormgeven en schrijven zijn mijn grote passies. Daarom vind ik het leuk om voor het Social Team van TMO te werken. Ik hoop in de toekomst een baan te vinden waarin ik deze drie passies met elkaar kan combineren”.

Lize Nabuurs
zit in haar eerste TMO-jaar; semester 2. Naast haar studie werkt Lize in de kinderkleding. “Ik heb voor TMO gekozen omdat ik hier mijn passie voor mode kan combineren met de businessvakken. Vanuit het Social Team zal ik die passie met jullie delen en jullie een kijkje geven in het leven op en soms buiten TMO”.

Esmee de Zoete
koos 1,5 jaar geleden voor TMO omdat de combinatie van fashion en management haar zo aansprak. Een van haar hobby’s is fotograferen. “Ik vind het super leuk om met social media bezig te zijn én ik fotografeer graag. Ik ben dus blij dat ik deel uit kan maken van het Social Team. Binnen het team zorg ik er samen met Lize voor dat het leven op TMO wordt vastgelegd en gedeeld op Instagram”.

Siebe Bruinsma
studeert sinds 2017 aan TMO. De 19-jarige Siebe zit in semester 4. In dit semester draait het voornamelijk om twee grote projecten. “Ik zit in het Social Team om deze projecten met jullie te delen op de Instragram van TMO. Naast mijn studie ben ik werkzaam bij Only for Men en ben ik lid van Studentenvereniging Changeant. Heb je vragen over TMO? Stel ze dan aan ons via een privébericht op TMO’s Insta”.

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen