TMOment met Natalia Verbeek

TMOment met Natalia Verbeek, finalist Miss Beauty Utrecht

Stel, je zet je mooie, pas gestylde nagels op je Instagram-pagina, je tagt je nagelstyliste die de foto vervolgens deelt en je belandt via haar in het netwerk van Lotte die scout voor Miss Beauty Nederland! Het overkwam TMO-student Natalia Verbeek die op 25 februari op het finalepodium staat in de strijd om de titel Miss Beauty Utrecht.

Vertel eens wat meer over jezelf?

“Ik ben Natalia Verbeek, ik ben 19 jaar, kom uit Vught en woon voor mijn studie in Doorn. Ik zit in semester 3 van de Bachelor-opleiding Fashion Business. Hiervoor zat ik op het Pierson College (havo) in Den Bosch.

Hoe ben je op TMO terecht gekomen?

Mijn eerste kennismaking met TMO was online, tijdens corona. Zelfs online had ik al een klik met de school. Tijdens de fysieke proefstudeerdag op TMO ben ik nog enthousiaster geraakt en heb ik mij ingeschreven. Daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Wat heb je met mode?

Vroeger maakte ik van lapjes stof setjes op poppen en was ik bezig met styling. Voor het maken van kleding ben ik niet in de wieg gelegd, maar wel voor styling en de businesskant van fashion. Dan is TMO eigenlijk de enige optie.

Wat vind je het leukst aan de opleiding?

De kleinschaligheid en het persoonlijke. Je voelt jezelf geen getal maar een persoon. Dat docenten je naam kennen, klinkt vanzelfsprekend maar dat is het écht niet. Persoonlijke aandacht is niet dat je op je vingers wordt gekeken. Eerder dat je gestimuleerd en gemotiveerd wordt door je docenten. Dat komt ook door de boeiende verhalen uit de praktijk die ze tijdens de lessen vertellen. Die lees je niet in een boekje.

Weet je al wat je na TMO gaat doen?

Nee, nog niet. Ik vermoed iets met inkoop en reizen, maar het kan nog alle kanten op.

Of je moet natuurlijk Miss Nederland worden…?

Nou, daar ben ik nog niet zo mee bezig hoor. Eerst maar eens de finale van Miss Beauty Utrecht en dan zien we wel weer verder.

Vertel eens over dat proces…

De eerste stap was dat ik ben gescout via Instagram. Ik had een foto van mijn nagels op mijn account staan en mijn nagelstyliste getagd. Via haar account ben ik vervolgens gespot door scout Lotte en ben ik contact gebracht met de organisatie van Miss Utrecht. Vanaf dat moment ging alles in een sneltreinvaart. De voorrondes zijn inmiddels achter de rug, ik ben nu bezig met de voorbereidingen voor de finale van Miss Beauty Utrecht. Die is op 25 februari in Veenendaal. De winnares daarvan gaat door naar Miss Nederland.

Moet je ook nog iets maatschappelijks doen?

Ja het liefst wel. Het is geen verplicht onderdeel maar je wordt wel geacht een voorbeeldfunctie te vervullen voor anderen en bij te dragen aan een goed doel. In dit geval is dat de LINDA. Foundation. Voor mij ligt daar natuurlijk een mooie link met mode; ik ga kleding uit mijn kledingkast te koop aanbieden op Vinted en de opbrengst doneren aan de LINDA. Foundation. Via mijn Insta stories kunnen mensen op mijn Vinted pagina komen en kleding kopen.

Hoe zit met het de support van je medestudenten?

Ik krijg veel support van mijn vriendinnen hier op school. Ik denk dat de meeste studenten niet weten dat ik hieraan meedoen. Ik promoot het ook niet heel erg, ik loop er niet zo mee te koop.”

Nou wij wel hoor! Wij helpen onze studenten graag bij het realiseren van hun ambities. Dus, volg Natalia op haar Instagram waar je ook meteen haar Vinted sale kunt vinden.

Wil je meer lezen over onze studenten en alumni? Bekijk de andere TMOmenten hier.

Brochure
Open dag
Proefstuderen