Studenten aan ’t woord

Michelle- Michelle de Bruijn
“De opleiding is kleinschalig. Je bent hier geen nummer. Er is veel aandacht voor jou als persoon.”

georgeGeorge van den Berg
“Ik wil mijn modekennis gelijk kunnen toepassen in de praktijk, TMO is hiervoor perfect!”

michelleMichelle van Boekholt
“Bij TMO kan je ook in februari starten. Als je aan het begin van het jaar de keuze voor deze opleiding hebt gemaakt, hoef je dus niet te wachten tot september.”

RajhenRajhen Ramoutar
“Bij TMO haal je het diploma Bachelor of Business Administration in Fashion. Ik kan dus kiezen voor beroepen in de fashionbranche. Dat is fijn, want ik ben veel met mode bezig.”

StudentTMO-Latanya-Alberto Latanya Alberto woont in Amsterdam en studeert nu bijna een jaar op TMO.
Wij vroegen haar waarom koos je voor TMO als studie? Ik heb altijd een grote belangstelling voor fashion gehad en ben er al van jongs af aan veel mee bezig. Op de middelbare school koos ik voor een economisch profiel, omdat ik niet zo goed wist wat ik wilde. Toen ik op zoek moest naar een studie die bij me past, kwam ik TMO tegen. Door de combinatie tussen mode, economie & marketing wist ik meteen dat dit perfect voor mij is.

Student Michelle de Bruijn bezocht in Amsterdam de kantoren en winkels van PVH.
Eén van de bedrijven waar vele TMO’ers van dromen is PVH Corp. (Phillips-Van Heusen Corporation), het moederbedrijf van onder andere Tommy Hilfiger, Calvin Klein en licentiehouder van dress shirts en neckwear. Na een inspirerende keynote door Frank Boon (vice president van PVH) en een nuttige masterclass eerder dit jaar kregen we het aanbod om achter de schermen te mogen kijken. Zo stond ik een aantal weken later met 12 andere TMO’ers klaar in de showroom van Calvin Klein op het Rokin voor een leerzame dag.

Student Jordy-Hoogeveen bezocht met een groep TMO’ers het hoofdkantoor van Nike in Hilversum.
Zij aanschouwden het internationale karakter van het bedrijf. Voor de studenten die nog een stage zochten, was het een uitgelezen kans om zichzelf te profileren. Bij aankomst werden wij ontvangen door Eleonora Valenti. Zij werkt al lange tijd bij Nike en gaat over het stageprogramma. Dit geeft ons als studenten van TMO natuurlijk al een enorme voorsprong op andere sollicitanten. Vaak gaat het in de modebranche om connecties en die krijg je natuurlijk door dit soort bezoeken te doen!


Let’s meet
Volgende open dag

nov18

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...

Top-opleiding 2017