Excursies bij TMO

Bij TMO doe je niet alleen kennis op tijdens de lessen en uit het studiemateriaal, je maakt ook intensief kennis met de echte praktijk, onder meer tijdens excursies.

Met beide benen in de praktijk

Door onze projecten met bedrijven, stages en docenten uit de praktijk, brengen we je in contact met de ‘real world’. Je ervaart hoe het er ‘in het echt’ aan toegaat. Dit is niet alleen leerzaam, je bouwt hiermee ook al tijdens je opleiding aan je netwerk.

Excursies in binnen- en buitenland

TMO organiseert excursies naar musea, zoals het Textielmuseum en tentoonstellingen over mode, duurzaamheid of bijvoorbeeld de nieuwste retailtechnologieën. Onze studenten leren om op professionele wijze te kijken naar consumenten, winkelcentra en etalages in steden als Amsterdam en Antwerpen.

In het 4e semester bezoeken de studenten fabrieken van Tommy Hilfiger, bedrijfskledingproducent Van Puijenbroek, het hoofdkantoor van Inditex, moederbedrijf van onder andere Zara om te begrijpen hoe het productieproces werkt.

In het buitenland betaalt TMO de reiskosten voor excursies. In Nederland komen ze voor jouw eigen rekening. Om die reden adviseren we de keuze voor de OV-weekkaart. Meer informatie over de OV-weekkaart vind je op de website van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Let’s meet
Volgende open dag

okt12

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...