Systeem- en netwerkbeheerder m/v (1,0 FTE)

Ben jij die digitale alleskunner die onze computers en systemen gaat beheren?

Organisatie

De stichting European Fashion Business School (EFBS) is een opleidingsinstituut dat zich richt op het professionaliseren van de fashion- en lifestylebranche. EFBS bestaat uit twee zelfstandige onderdelen: TMO Fashion Business School en Detex Opleidingen. TMO staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier HBO-onderwijs voor toekomstig commerciële professionals in fashion en lifestyle. Detex Opleidingen traint al bijna 90 jaar professionals in de mode-, sport-, schoenen- en jeansbranche. TMO behoort tot de beste hogescholen van Nederland en mag zich al zes jaar op rij Topopleiding noemen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Wie zoeken we?

Als allround ICT-er weet jij als geen ander hoe essentieel ICT-ondersteuning is. We vinden het belangrijk dat onderwijs non-stop doorgaat; daar ligt dan ook jouw belangrijkste taak. Je staat docenten/medewerkers en studenten te woord waarbij je aandachtig luistert naar het probleem van de klant en vraagt door om het probleem te achterhalen. Dit doe je vanuit je eigen werkplek bij ICT waar je ook leert hoe je zakelijke relaties moet onderhouden met bestaande en nieuwe klanten.

Je bent flexibel, accuraat, proactief en sociaal. Je werkt graag in een kleinschalige omgeving. Je bent dienstverlenend maar verliest daarbij de prioriteiten die de andere werkzaamheden van je vragen niet uit het oog.

Werken bij TMO/Detex biedt veel mogelijkheden. Juist omdat we kleinschalig zijn, verwachten we dat je allround ingezet kan worden op systeem- en netwerkbeheer. Komend jaar zijn er veel ontwikkelingen binnen ICT zoals het deels vernieuwen van de technische infrastructuur, het implementeren van nieuwe systemen maar ook gewoon het dagelijkse beheer en onderhoud van de systemen. Je denkt proactief mee in het maken van projectplannen en technische oplossingen. Ook draag je zorg voor actuele en volledige systeemdocumentatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de telecommunicatie binnen de organisatie.

Welke kennis breng je minimaal mee?

 • Microsoft Windows 10 2012, R2 2016 inclusief Active Directory, DNS, DHCP, IIS, ADFS en Grouppolicies)
 • Microsoft Exchange Server 2013
 • Office 365 (Exchange, Azure AD, Teams, Office)
 • Hyper-V fail-over clustering
 • Microsoft Sharepoint 2016
 • Microsoft SQL-database
 • Intune
 • Je kent de laatste beveiligingstechnieken
 • Een ICT-opleiding op HBO-niveau (aangevuld met MCSA of MCSE is een pré)
 • Beheersing van de Nederlandse en liefst ook enige kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van TCP/IP-technologie, routeringsprotocollen, VLANs, datacommunicatie en draadloze netwerken
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke werkzaamheden
 • Collegiaal, gericht op samenwerken
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Analytisch sterk

Wat bieden wij je?

Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Het salaris is conform de zwaarte van de functie. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals telefoon en laptop van TMO en goede opleidingsmogelijkheden. Tenslotte verricht je je werkzaamheden op een mooie, centraal gelegen locatie. Check hier alvast onze prachtige campus!

Ben je enthousiast?

Als je enthousiast bent geworden over de functie nodigen wij je uit te reageren. Je kunt je motivatie en CV mailen naar Yvonne Pelgrim op pelgrim@tmo.nl. Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Sonja Vlaanderen, Manager ICT en Onderwijsondersteuning op het volgende mailadres: vlaanderen@tmo.nl.

Wij varen graag op eigen kracht. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Brochure
Open dag
Proefstuderen