Let’s meet

Mode academie

Wist je dat je naast een mode academie in Amsterdam ook terechtkunt bij een business school in Doorn als je mode wilt studeren? Het kan bij TMO Fashion Business School. Wat onze business school zo uniek maakt? Dat ligt aan verschillende dingen. Zo is de fashion business studie die we aanbieden de enige modeopleiding in Nederland die de titel BBA mag dragen. En dat is niet het enige. We houden onze instelling bewust kleinschalig. Hierdoor garanderen we jou als toekomstige student dat je uitgebreide begeleiding krijgt van de docenten om jezelf maximaal te ontplooien.

Ga jij naar de mode academie in Amsterdam of leer je ook graag meer over de zakelijke kant?

Heel algemeen gezegd, is de hbo-studie fashion een business opleiding gericht op de modebranche. Dit houdt in dat je een heel veelzijdig vakkenpakket hebt. Zo krijg je een combinatie van vakken op het gebied van management, marketing en mode. Daarnaast bestaat een groot deel van de studie uit persoonlijke ontwikkeling en projecten in groepen en tweetallen.

Waar kom je na je studie aan TMO Fashion Business School terecht?

Het mooie aan de opleiding fashion business is dat je na de opleiding enorm veel kanten op kunt. Waar je met een studie aan de mode academie in Amsterdam alleen terechtkunt in de mode sector, heb je na een studie bij TMO Fashion Business School ook de mogelijkheid om je op business gebied verder te ontplooien. Wil je jezelf nóg verder specialiseren op het gebied van business? Studeer dan verder en behaal een Master of Science and Business Administration aan de universiteit. Gelijk aan de slag? Wanneer je bent afgestudeerd ben je klaar voor een baan in de inkoop, sales of marketing van een modebedrijf. Of je begint je eigen onderneming!

Kom jij kennismaken?

Twijfel je nog of je wilt beginnen aan onze business school in Doorn of aan de mode academie in Amsterdam? Kom dan eens langs om kennis te maken. Dit kan op een van onze opendagen of wanneer je komt proefstuderen. Voor beide moet je van tevoren wel even een afspraak maken. Dit doe je eenvoudig via onze website. Heb je nog een vraag die je graag wilt stellen voordat je langskomt of jezelf inschrijft voor de studie? Wanneer je belt naar 0638080420 of 0343 41 64 80 staan wij je graag te woord.Interessante links:

Top-opleiding 2017