Let’s meet

Fashion studeren

Fashion studeren, het is een droom voor veel jongeren. Maak jij jouw droom werkelijkheid? Begin dan volgend schooljaar je hbo-opleiding fashion business aan TMO Fashion Business School in Doorn. Wat het studeren van fashion aan ons opleidingsinstituut zo bijzonder maakt? Wij zijn de enige mode opleiding waar je na afloop een BBA diploma ontvangt. Je weet dus zeker dat je na afronden van je studie een goede basis hebt om aan de slag te gaan binnen hbo-functie bij een modebedrijf.

Wat kun je verwachten als je fashion gaat studeren aan TMO Fashion Business School?

De hbo-opleiding fashion business bestaat uit een veelzijdig vakkenpakket. Zo leer je veel over mode, maar ook over management en marketing. Deze kennis is nodig wanneer je wilt gaan werken in het management van een modebedrijf, maar komt ook van pas wanneer je je eigen bedrijf wilt beginnen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we ook erg belangrijk. Daarom krijg je veel persoonlijke aandacht om jouw talenten optimaal te ontwikkelen.

Maak alvast kennis met de sfeer van fashion studeren aan onze academie

Om jou alvast een idee te geven van hoe het is om te studeren aan de leukste fashion academie van Nederland, nodigen we je uit om langs te komen op de open dag. Om écht een beeld van de studie te krijgen, mag je ook komen proefstuderen. Voor beide moet je van tevoren wel even inschrijven. Dit heb je zo gedaan via onze website. Open dag gemist? Of wil je voordat je langskomt nog iets vragen? Neem dan gerust contact op. Je bereikt ons via 0638080420 of 0343 41 64 80.Interessante links:

Top-opleiding 2017