Let’s meet

Fashion management

Heb jij de ambitie om later aan de slag te gaan in de wereld van fashion management? Dan is de studie fashion business aan TMO in Doorn écht iets voor jou! Wij zijn een particuliere en kleinschalige school en specialiseren ons op het gebied van business in de fashion sector. De opleiding fashion business die je bij ons kunt volgen is de enige erkende fashionopleiding in Nederland die je opleidt tot Bachelor of Business Administration in Fashion.

Verover de wereld van fashion management

Een belangrijk kenmerk van de hbo-opleiding fashion business, is de veelzijdigheid in vakken die je krijgt. Met de uiteenlopende vakken leer je alles over management, marketing, mode en persoonlijke ontwikkeling. Als gevolg heb je na het afronden van je studie volop keuze voor de toekomst. Kies jij ervoor om aan de slag te gaan als inkoper, marketingmanager or conceptmanager? Of begin je zelf je eigen modebedrijf? Eén ding is zeker: er ligt een wereld aan mogelijkheden voor je open.

Kom jij langs op onze open dag?

Meerdere malen per jaar organiseren we een open dag waarop we toekomstige studenten de mogelijkheid geven om kennis te maken met de school, studenten en docenten. Tijdens deze open dag krijg je een rondleiding, uitleg over de studie en mag je al je vragen stellen. Zien we jou binnenkort op de open dag? Schrijf je hier dan meteen online voor in! Open dag gemist? Of twijfel je nog of je fashion management wilt gaan studeren? Schrijf je dan in om een dag te komen proefstuderen! Voor verdere informatie mag je via het nummer 0638080420 of 0343 41 64 80 altijd contact met ons opnemen.Interessante links:

Top-opleiding 2017