Starten in februari?

Studeren aan TMO vanaf februari

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. Daarom bieden wij de mogelijkheid om in februari in te stromen met de fashion management hbo-studie.

Kleinschalig en persoonlijk onderwijs

Een persoonlijke benadering vinden wij als kleinschalig, particulier opleidingsinstituut zeer belangrijk. Daarin gaan wij veel verder dan de meeste opleiders. Daarnaast houden wij ons uiteraard aan de geldende wettelijke kaders voor het hbo-onderwijs. Dit ligt aan de basis van onze wettelijke erkenning. We streven naar groepsgrootten van 20 tot max. 24 studenten, ingedeeld bij een tutor die het eerste aanspreekpunt is voor allerlei TMO- of persoonlijke zaken. De tutor blijft de gehele propedeuse- en hoofdfase bij zijn/haar groep studenten.

Hoe groot zijn de klassen?

Per semester worden studenten ingedeeld in klassen op basis van een richtlijn van 20 à 22 studenten per klas, met een uitwijkmogelijkheid tot maximaal 24 studenten per klas. Bij tussentijdse wijziging van studentenaantallen (zij-instroom, doublure, uitval) behoudt TMO zich het recht voor klassen op te splitsen of samen te voegen.

Dubbele tijdsbesparing

Je bespaart niet alleen tijd omdat je niet hoeft te wachten met instromen tot het volgende schooljaar, dat in september begint. Bij TMO bespaar je sowieso al tijd doordat je bij ons je de door de overheid erkende hbo-bachelordiploma (Bachelor of Business Administration in Fashion) in 3,5 jaar kunt halen. Dit in tegenstelling tot vele andere hbo-opleidingen; daar doe je er namelijk minimaal 4 jaar over!

Op kamers in Doorn

Onze studenten komen uit alle delen van Nederland en soms zelfs uit het buitenland. Daarom woont ruim 60% van de studenten van TMO op kamers in Doorn of omgeving. Onze school ligt op een prachtig landgoed in Doorn. In een bosrijke omgeving, in de buurt van Driebergen en Zeist. Doorn is een fijne plek om te studeren en op kamers te gaan, op 20 kilometer van studentenstad Utrecht. Het dorp Doorn, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, telt ongeveer 12.000 inwoners. Het heeft een leuk centrum met gezellige cafés, restaurants en terrassen. Utrecht staat bekend als bruisende studentenstad en is binnen 30 minuten bereikbaar vanuit Doorn.

Carrièrekansen na afronden opleiding TMO

We werken intensief samen met de branche. Zo leer je de bedrijven en de mensen die daar werken al tijdens je studie goed kennen. En zij jou.
De baankans na TMO is dan ook groot:

Let’s meet
Volgende open dag

okt12

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...