Stagebedrijven

Bent u op zoek naar een stagiair voor uw organisatie? Bedrijven die zich bezighouden met fashion & management kunnen hun stageplaats aanmelden bij TMO.

Aan welke voorwaarden moet een stagebedrijf voldoen?

Onze student kan de afstudeerstage doen in Nederland en ook in het buitenland. Er zijn bijvoorbeeld studenten die naar Shanghai, New York, Hawaï, Curaçao, Sydney, Dubai of Oostenrijk gaan. Ook internationale stages dichterbij, in landen als Engeland (London), Duitsland (Berlijn en Düsseldorf) of België (Antwerpen en Brussel) zijn erg populair.

Hoe verloopt de stage?

De student voert tijdens de afstudeerstage een onderzoek uit op basis van een door het bedrijf verstrekte opdracht. Het doel is de student te trainen in probleemanalyse en oplossend handelen en het bedrijf te voorzien van betekenisvolle informatie. Dit onderzoek resulteert in de afstudeerscriptie. De informatie in de scriptie kan op verzoek een vertrouwelijk karakter hebben.

TMO zorgt voor een standaard contract. De stage duurt 18 weken van 5 dagen met een gemiddelde werktijd van 40 uur per week. Het bedrijf geeft je naast het meewerken minimaal 16 uur in de week de tijd om bij het bedrijf aan je afstudeeronderzoek te werken. Er zijn twee stageperiodes per jaar: van eind januari tot eind juni en van begin augustus tot eind december. In de afstudeerstage is meestal één terugkomdag op de opleiding opgenomen.

Contact met TMO?

Wij houden een actueel bestand bij van stagebedrijven, dat studenten gebruiken voor het vinden van een stage. Heeft uw bedrijf interesse in stagiairs? Of wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen met mevrouw Jacqueline Arnoldy: 06 50 22 80 25, arnoldy@tmo.nl.

Let’s meet
Volgende open dag

okt13

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...

Top-opleiding 2017