Sophie Vos: ‘wat mij vooral bijstaat is de persoonlijke groei’

‘Ik ga alweer naar het laatste semester van TMO. Wat mij vooral bijstaat, is de persoonlijke groei die ik heb doorgemaakt tijdens mijn tijd hier. Ik kwam behoorlijk onzeker binnenwandelen in semester 1 en moest mezelf nog leren kennen. Op TMO is dat gelukt! Vooral de Outdoor in het derde semester was echt een eurekamoment voor mij. Ik heb toen door alle groepsopdrachten en de feedback daarop zoveel zelfvertrouwen gekregen; dat was erg bijzonder!

In de vele projecten die volgden, heb ik deze feedback ook echt toegepast. Langzaamaan kroop ik steeds meer uit mijn schulp en daar was op TMO gelukkig alle ruimte voor. Op een gegeven moment voelde ik mij steeds meer op mijn gemak en durfde ik mijn mening te geven tijdens projecten. Wat ook bijdroeg aan mijn persoonlijke ontwikkeling op TMO waren de Personal Development lessen.

Ik zit in het promotieteam van TMO en vertel tijdens de voorlichtingen en open dagen dan ook graag dat je persoonlijke ontwikkeling op TMO net zo belangrijk is als de kennis die je opdoet in de lessen. Het liefst wil ik na het behalen van mijn diploma in het buitenland werken. Ik ga er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen!’

Brochure
Open dag
Proefstuderen