Rachel Kane: ‘het kleinschalige – naast het veelzijdige – is één van de redenen dat ik naar TMO ben gegaan’

Rachel Kane is 19 jaar en zit in het tweede jaar van de opleiding. Alles uit het studentenleven halen, staat bij Rachel voorop. En daarom is ze lid van Studentenvereniging Changeant en zit ze bovendien in het verenigingsbestuur als commissaris redactioneel.

‘Als je de social media posts van Changeant voorbij ziet komen op Insta, Facebook en Snapchat; that’s me! Online communicatie is één van mijn belangrijkste bestuurstaken. Daarnaast zorg ik voor het jaarboek van de vereniging.

De studentencommunity van TMO is echt heel hecht. Je hoeft niet eens lid van Changeant te zijn om daarvan deel uit te maken. Iedereen is welkom op onze activiteiten en feesten. Dat kleinschalige – naast het veelzijdige – is één van de redenen dat ik naar TMO ben gegaan. Vanaf mijn 7e wist ik al dat ik iets met mode wilde gaan doen. Ik ben creatief en tekende best veel dus een ontwerpcarrière lag eigenlijk wel voor de hand. Toch heb ik voor de businesskant van de mode gekozen. Waarom? Het klikte gewoon
tussen mij en TMO. Ik merkte dat tijdens de open dag en ik heb mijn gevoel gevolgd. Gelukkig maar, want ik heb het hier onwijs naar mijn zin!

Na mijn studie wil ik bij een groot fashionbedrijf gaan werken. Mijn droommerk is Essentiel Antwerp,
ik ben dol op kleurtjes! Ik wil heel erg graag de creatieve kant op, iets met marketing of mediadesign!
Wat me ook gaaf lijkt, is HR-manager worden bij een modebedrijf. HRM en Recht
vind ik superleuke vakken namelijk.’

Brochure
Open dag
Proefstuderen