Systeem- & netwerkbeheerder (1,0 fte)

TMO zoekt een systeem- en netwerkbeheerder (1,0 fte)

Kom jij jouw ICT-kennis en support inzetten voor onze fashion business school? 

Over ons
European Fashion Business School is een opleidingsinstituut dat zich richt op het opleiden van professionals voor de mode- & lifestyle-branche en bestaat uit twee zelfstandige onderdelen: TMO Fashion Business School en Detex Opleidingen.
Detex Opleidingen traint al meer dan 90 jaar professionals in de mode-, sport-, schoenen- en jeansbranche. TMO staat voor kleinschalig door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. TMO is recent voor de 7e keer op rij door de HBO Keuzegids uitgeroepen tot TOP-opleiding. Daar zijn we supertrots op!

Wat ga je doen?
Onze ICT-afdeling beheert alle systemen voor zowel studenten als kantoorpersoneel. Samen met je directe collega ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de technische infrastructuur, de besturings- en applicatiesoftware van werkplekken en servers. Het is belangrijk dat het onderwijs non-stop doorgaat; daar ligt dan ook jouw belangrijkste taak.

Naast het dagelijks beheer draag je ook zorg voor actuele en volledige systeemdocumentatie. Daarnaast speel je ook een belangrijke rol in het realiseren van IT- en business projecten, zoals het deels vernieuwen van de technische infrastructuur en het implementeren van nieuwe systemen.

Wie ben je?
Je bent flexibel, accuraat, proactief, sociaal en hebt een analytisch en probleemoplossend vermogen. Je werkt graag in een kleinschalige omgeving. Je bent dienstverlenend maar verliest daarbij de prioriteiten die de andere werkzaamheden van je vragen niet uit het oog.

Verder beschik je minimaal over:

 • Een hbo werk- en denkniveau;
 • Kennis van en ervaring met het installeren van Microsoft Windows 10, 2012 R2, 2016 inclusief Active Directory, DNS, DHCP, IIS, ADFS en group policies (GPO);
 • Kennis van en ervaring met installeren, inrichten en beheren van Office 365 (Exchange, Azure AD, Teams, Office);
 • Kennis van TCP/IP-technologie, routeringsprotocollen, VLANs, datacommunicatie, draadloze netwerken;
 • Basiskennis van de laatste beveiligingstechnieken.

Als je al kennis van het inrichten en beheren van Intune en Microsoft Sharepoint 2016 en van het technisch beheer van Microsoft SQL-database hebt, is dat een voordeel, maar wij kunnen je daar ook nog verder in ontwikkelen.

Het is een pré als je beschikt over:

 • kennis van het inrichten en beheren van Intune en Microsoft Sharepoint 2016
 • kennis van het technisch beheer van Microsoft SQL-database


Wat krijg je van ons?
Een baan binnen een collegiaal team waar je veel kan leren. Samen met het ICT-team ben je een belangrijke schakel in het zorgen voor tevredenheid bij onze klanten.

TMO kent een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • ruimte voor opleiding en ontwikkeling,
 • een goede reiskostenvergoeding voor woon/werkverkeer en dienstreizen.
 • een laptop in bruikleen
 • 30 dagen vakantieverlof bij een fulltime aanstelling.
 • Het salaris bedraagt op fulltime basis (37,5 uur) maximaal € 4.900- bruto per maand.

Je krijgt een aanstelling voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar. De intentie is om het contract bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband. Last but not least een geweldige werkplek want onze school is gelegen op een prachtig, eigen landgoed.

Zie jij jezelf hier wel werken?
Dan nodigen wij je uit om te reageren en je korte motivatie met cv te mailen naar Anja Emmens, manager HR: sollicitaties@tmo.nl.
Wil je meer weten over de functie Netwerk- & Systeembeheerder? Bel dan met Sonja Vlaanderen, manager ICT: 0343-416480.

Wil je meer weten over TMO? Bekijk dan zeker eens onze film en bezoek ons op Instagram.

Wij varen graag op eigen kracht, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen