Medewerker Studentenloket (0,6 – 0,8 fte)

DOES FASHION BUSINESS SUIT YOU?

TMO Fashion Business school is vanwege uitbreiding van het Studentenloket op zoek naar een

Medewerker Studentenloket (0,6 – 0,8 fte)

TMO Fashion Business School staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Onze hogeschool behoort tot de beste kleine hogescholen van Nederland en biedt als enige een erkende BBA in Fashion aan. Dat maakt ons uniek.
Daarnaast is TMO door de Keuzegids HBO inmiddels al acht jaar op rij uitgeroepen tot ‘TOP-opleiding’ en mogen wij het predicaat ‘Uitmuntend in eigen vakgebied’ dragen. Hier zijn we ontzettend trots op!

Wat ga je doen?

De medewerker Studentenloket is de spil in de administratieve organisatie van de opleiding op het gebied van instroom, doorstroom, examineren en diplomering. In deze functie verzorg je de organisatorische en administratieve werkzaamheden vanaf de aanmelding van een student tot de diplomering. Hierbij kun je denken aan het verwerken van cijfers, diploma’s uitdraaien en het doorvoeren van wijzigingen rondom de semesterovergangen.

De opleiding is momenteel volop in beweging: we hebben een nieuwe ambitie vastgesteld die we in 2025 gerealiseerd willen hebben. Binnen het Studentenloket ga je een bijdrage leveren aan de (door)ontwikkeling van bestaande en nieuwe administratieve processen.

Wie ben je?

Onze nieuwe collega heeft kennis van administratieve en organisatorische werkprocessen, is een teamspeler, maar kan ook zelfstandig het werk uitvoeren. Jouw proactieve werkhouding en enthousiasme voor verandering helpt het team de (door) ontwikkeling te bewerkstelligen. Je bent secuur en een deadline motiveert jou je werk goed te plannen.

Daarnaast beschik je over:

 • mbo/hbo werk- en denkniveau;
 • een aantal jaar relevante werkervaring in een administratieve/ondersteunende rol, bij voorkeur in een onderwijsorganisatie;
 • goede kennis van MS-Office (Excel, Word en Outlook) en hebt ervaring/affiniteit met geautomatiseerde studentvolgsystemen, bij voorkeur met Osiris;
 • analytisch vermogen.

Wat bieden wij?

Een toffe job binnen een dynamische onderwijsorganisatie waar je proactief en zelfstandig te werk kan gaan. Als je jezelf wil ontwikkelen, denken wij graag met je mee  op welke manier je dit gaat vormgeven.

Verder bieden we:

 • Een salaris van maximaal € 3.378,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband (wij kennen een 37,5-urige werkweek). De inschaling is afhankelijk van relevante (werk)ervaring en opleiding.
 • Een vakantietoeslag van 8%;
 • Een structurele eindejaarsuitkering van 4% (uitgroeiend binnen 3 jaar naar 8,3%).
 • Een goede reiskostenvergoeding voor woon/werkverkeer en dienstreizen.
 • 30 vakantiedagen (op basis van een 37,5-urige werkweek);
 • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
 • Een goede pensioenregeling bij ABP.

Je krijgt een aanstelling voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar. De intentie is om het contract bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband.

Zie jij jezelf hier wel werken?

Dan nodigen wij je uit om te reageren en je korte motivatie met cv te mailen naar Anja Emmens, manager HR: sollicitaties@tmo.nl.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Nettie van Lavieren via telefoonnummer 0343-416480.

Wij varen graag op eigen kracht. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Brochure
Open dag
Proefstuderen