Medewerker ICT (0,8 FTE)

DOES FASHION BUSINESS SUIT YOU?


TMO Fashion Business School is op zoek naar een

MEDEWERKER ICT (0,8 FTE)

 

Over ons
European Fashion Business School (EFBS) is een opleidingsinstituut dat zich richt op het opleiden van professionals voor de mode- & lifestyle-branche en bestaat uit twee zelfstandige onderdelen: TMO Fashion Business School en Detex Opleidingen.
Detex Opleidingen traint al 90 jaar professionals in de mode-, sport-, schoenen- en jeansbranche. TMO staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Onze hogeschool is pas voor de 7e keer op rij door de HBO-Keuzegids uitgeroepen tot ‘TOP-opleiding’. Daar zijn we supertrots op!

Wat ga je doen?

Jouw werkdag ziet er iedere dag anders uit. Problemen met laptops en mobiele devices, vragen over Office365, account-/wachtwoordresets, problemen met de printer? Jij zorgt ervoor dat de eindgebruiker snel weer aan de slag kan. Complexe vraagstukken, die niet direct (telefonisch) beantwoord kunnen worden, analyseer je zo goed mogelijk, bespreek je binnen het ICT-team en volg je op richting de klant.

Je hebt veel contact met studenten, docenten en kantoormedewerkers bij het beantwoorden van hun ICT-vragen. Je werkt met veel verschillende hard- en software en helpt als het nodig is bij het gebruik van audiovisuele apparatuur en ICT-middelen tijdens onderwijsactiviteiten. Daarnaast doe je ook diverse ondersteunende en beheersmatige werkzaamheden op het gebied van ICT, zoals de laptop- en beeldschermregistratie, voorraadbeheer en bestellingen van ICT-middelen.

Daarnaast doe je tijdelijk werkzaamheden voor ons Informatiecentrum. Deze bestaan uit registratie, inname en uitleen van handboeken, lesmateriaal, internetpublicaties en naslagwerken.

Je bent onderdeel van het ICT-team en je rapporteert aan de manager ICT. De werkzaamheden worden voor het grootste deel tijdens kantooruren uitgevoerd, maar het incidenteel ’s avonds of in het weekend stand-by staan tijdens evenementen hoort bij de functie.

Wat bieden we jou?
Een baan met verantwoordelijkheid. Je werkt binnen een collegiaal team waar je veel kan leren.  Samen met het ICT-team ben je een belangrijke schakel in het zorgen voor tevredenheid bij onze klanten.
TMO kent een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruimte voor opleiding en ontwikkeling, een goede reiskostenvergoeding voor woon/werkverkeer en dienstreizen. Je krijgt een laptop in bruikleen en 30 dagen vakantieverlof bij een fulltime aanstelling. Het salaris bedraagt op fulltime basis (37,5 uur) maximaal € 2.588,- bruto per maand.
Je krijgt een aanstelling voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar. De intentie is om het contract bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband. Last but not least een geweldige werkplek want onze school is gelegen op een prachtig, eigen landgoed. Neem hier alvast een kijkje.

Functie-eisen
Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je het volgende nodig:

  • Afgeronde MBO niveau 3-4 opleiding, bij voorkeur IT Systems & Devices of vergelijkbaar.
  • Affiniteit met ICT, je vindt het leuk om ICT-gerelateerde problemen op te lossen.
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Analytische vaardigheden en zelfstandigheid in je werk.
  • Je komt actief met verbetervoorstellen voor het proces.

 

Does fashion business suit you?

Herken jij je in het profiel en ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan komen we graag in contact met jou! Stuur je motivatiebrief met cv aan de afdeling HR: sollicitaties@tmo.nl.

Wil je meer weten over de functie medewerker ICT? Bel dan met Sonja Vlaanderen, manager ICT (0343-416480).

 

Wij varen graag op eigen kracht, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen