Financieel administratief medewerker (0,8 fte)

DOES FASHION BUSINESS SUIT YOU?

TMO/Detex is op zoek naar een

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (0,8 fte)

 

Over ons
European Fashion Business School (EFBS) is een opleidingsinstituut dat zich richt op het opleiden van professionals voor de mode- & lifestylebranche en bestaat uit twee zelfstandige onderdelen: TMO Fashion Business School en Detex Opleidingen.
TMO staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Detex Opleidingen traint al 90 jaar professionals in de mode-, sport-, schoenen- en jeansbranche.

Wat ga je doen?

Een werkdag van een financieel administratief medewerker bij TMO/Detex is geen dag hetzelfde. Het team van de financiële afdeling bestaat uit een financieel manager en twee financieel-administratief medewerkers. Samen met je collega houd jij je bezig met zowel de crediteuren- als debiteurenadministratie. Binnen de salarisadministratie verwerk je mutaties en bereid je de output voor. Je verwerkt de dagelijkse bankmutaties en bereidt de periodieke leveranciersbetalingen voor. Daarnaast bied je ondersteuning bij de kwartaal- en jaarafsluiting. Als je een mogelijkheid tot verbetering in processen ziet, kan je dit oppakken en verder implementeren.
Onze organisatie is volop in beweging. De afdeling Financiën, en jij dus ook, denkt mee in de financiële ondersteuning hierbij.

Wat bieden we je?

Een baan in een klein, collegiaal team, waar jouw toegevoegde waarde duidelijk zichtbaar is. Als je jezelf wil ontwikkelen, denken wij graag met je mee op welke manier je dit gaat vormgeven. Verder bieden wij je:

  • een salaris tussen de €2.300,- en €3.279,-, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen en een pensioenregeling;
  • 30 vakantiedagen (op basis van een 37,5-urige werkweek);
  • een aanstelling voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar. De intentie is om het contract bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband.

Tenslotte verricht je je werkzaamheden op een mooie, centraal gelegen locatie. Je kunt hier alvast een kijkje nemen!

Wie ben je?

Onze ideale collega is enthousiast, accuraat en heeft een can do-instelling. Verder verwachten we van de nieuwe collega integriteit, collegialiteit en een dienstverlenende houding. Een collega vriendelijk te woord staan en het nabellen van een debiteur is voor jou geen probleem.

 

Wij denken dat je het volgende nodig hebt om de functie goed uit te kunnen voeren:

  • afgeronde mbo4-opleiding, bij voorkeur richting Financieel Administratief medewerker;
  • aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • ervaring met MS Office en geautomatiseerde financiële systemen, bij voorkeur Exact Online;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Does fashion business suit you?

Als je enthousiast bent geworden over de functie nodigen wij je uit te reageren. Je kunt je motivatiebrief en cv voor 23 december 2021 mailen aan Anja Emmens, manager HR, via sollicitaties@tmo.nl. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Berndt Wamelink, financieel manager via 0343-416480.

Wij varen graag op eigen kracht. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Brochure
Open dag
Proefstuderen