Docent Onderzoeksmethoden

DOES FASHION BUSINESS SUIT YOU?

Ben jij een inspirerend docent met passie voor onderzoekmethoden? Dan is dit misschien wel jouw baan.

DOCENT ONDERZOEKSMETHODEN

    (periode februari 2022 – augustus 2022)

Over ons
TMO Fashion Business School staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Onze hogeschool behoort tot de beste kleine hogescholen van Nederland en biedt als enige een BBA in Fashion aan. Dat maakt ons uniek. Een groot aantal van onze studenten wordt (of is) werkzaam als inkoper/inkoopmanager, productmanager, salesmanager marketingmanager of zelfstandig ondernemer. Wij zijn er enorm trots op dat onze hogeschool dit jaar voor de 7e keer op rij is uitgeroepen tot TOP-opleiding. Onze ambitie is dan ook om het best mogelijke onderwijs te bieden.

Wat ga je doen?
Als docent onderzoeksmethoden ondersteun je onze studenten bij het verrichten van  onderzoek voor de fashionbranche. Het onderzoek wordt door studenten in duo’s gedaan en heeft tot doel op bachelor-niveau af te studeren. Je begeleidt de studenten en beoordeelt de producten die zij opleveren. Dit doe je samen met twee coaches vanuit TMO.

Wie zoeken we?

Onze nieuwe collega heeft een afgeronde (Master)opleiding in onderzoeksmethoden. Bij voorkeur heb je een didactische aantekening of enige jaren onderwijservaring in het hbo binnen het vak onderzoek. Je ben op minimaal 1-2 dagen in de week gedurende genoemde periode beschikbaar. In totaal gaat het om een inzet van circa 180 uur.

Wat bieden wij je?
Het is mogelijk de werkzaamheden uit te voeren op freelancebasis of op basis van een tijdelijk dienstverband. De beloning is afhankelijk van de vorm waarin je de werkzaamheden doet en conform de zwaarte van de functie. Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Tenslotte verricht je je werkzaamheden op een mooie, centraal gelegen locatie. Check hier alvast onze prachtige campus!

Does fashion business suit you?
Als je enthousiast bent geworden nodigen wij je uit te reageren. Je korte motivatie met cv kun je per mail sturen naar Anja Emmens, manager HR, via sollicitaties@tmo.nl.

Vragen over de vacature kun je stellen aan Rolf Bruins via bruins@tmo.nl of via 06-14105945.

Brochure
Open dag
Proefstuderen