Voor ouders

TMO Fashion Business School is een kleine, erkende particuliere hogeschool in Doorn. De enige hbo-opleiding die specifiek gericht is op commerciële managementfuncties in de modebranche.

Kleinschalig en erkend

Een persoonlijk benadering vinden wij, als kleinschalig particulier opleidingsinstituut zeer belangrijk. Daarin gaan wij veel verder dan de meeste opleiders. Daarnaast houden wij ons uiteraard aan de geldende wettelijke kaders voor het hbo-onderwijs. Dit ligt aan de basis van onze wettelijke erkenning. Externe toezichthouders zien er op toe dat wij hieraan voldoen.

Bachelor in fashion business

Internationaal gezien zijn we een zogenaamde University of Applied Sciences, die opleidt tot de internationaal erkende titel Bachelor of  Business Administration (BBA) in Fashion. TMO is de enige studie in fashion business in Nederland met deze titel.

Een intensieve studie van 3,5 jaar

De studie bij TMO duurt 3,5 jaar, verdeeld over 7 semesters. Een semester duurt een halfjaar. 3,5 jaar is relatief kort in vergelijking met andere bacheloropleidingen. Dit is mogelijk door de doelgerichtheid van de opleiding.

Met de opleiding Fashion Business wordt uw zoon of dochter breed opgeleid. Met een breed vakkenpakket verdiept hij of zij zich in een combinatie van mode, management & commercie. Alle vakken hebben een relatie met de branche.

Carrière in de modebranche

TMO Fashion Business School is gericht op beroepen in de modebranche. Na de opleiding heeft uw zoon of dochter de benodigde kennis om carrière te maken in deze branche. Met dit hbo-diploma kan hij of zij werken als inkoper/inkoopmanager, productmanager, salesmanager retail, formule (concept)manager retail, salesmanager business to business, (e-)marketing manager en zelfstandig ondernemer in de modebranche. Als u een eigen zaak heeft, misschien wel als uw opvolger.

Iets voor uw zoon of dochter?

TMO Fashion Business School is een particuliere en erkende hbo-opleiding voor commerciële managementfuncties in fashion. We zijn in 1986 ontstaan vanuit de vraag om het ánders te doen in de modebranche. Met onze hernieuwde aanpak kunnen we de branche blijvend voorzien van ondernemende innovators in fashion business. Toen, nu en morgen.

Let’s meet
Volgende open dag

okt14

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...

Top-opleiding 2017