Medewerker secretariaat (0,6 FTE) – tijdelijk

DOES FASHION BUSINESS SUIT YOU?

Ben jij servicegericht, heb je aan een half woord genoeg, denk je in oplossingen en steek je graag de handen uit de mouwen? Check dan deze vacature!

MEDEWERKER SECRETARIAAT (0,6 FTE, tijdelijk 4 maanden)

Over ons
European Fashion Business School (EFBS) is een opleidingsinstituut dat zich richt op het opleiden van professionals voor de mode- & lifestyle-branche en bestaat uit twee zelfstandige onderdelen: TMO Fashion Business School en Detex Opleidingen.
TMO staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Detex Opleidingen traint al bijna 90 jaar professionals in de mode-, sport-, schoenen- en jeansbranche. Voor onze ambitieuze organisatie zoeken wij een medewerker secretariaat.

Wat ga je doen?
Om van deze functie een succes te maken ben je behulpzaam, administratief onderlegd en communicatief vaardig. Je denkt graag in oplossingen en bent bereid de handen uit de mouwen te steken. Je bent vaardig met het MS Office-pakket, met name met Word en Excel. Je vindt het geen probleem om jezelf een nieuw administratiesysteem eigen te maken.
De functie bestaat o.a. uit het zelfstandig beantwoorden van telefonische en schriftelijke vragen en verzoeken van studenten, docenten en medewerkers. Jij verwerkt deze en zet ze door naar de betrokken afdelingen zoals het Studentenloket of Financiën.
Vanzelfsprekend ben je accuraat, stressbestendig en kun je in teamverband maar ook zelfstandig goed uit de voeten.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met minimaal mbo-3 werk- en denkniveau. Onze ideale kandidaat beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bovengenoemde kwalificaties. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar voor een periode van 4 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Wat krijg je van ons?
Een leuke job bij een dynamische onderwijsorganisatie met bevlogen collega’s op een prachtig eigen landgoed. Inclusief eekhoorns en hertjes.  Verder bieden wij je een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Does fashion business suit you?
Herken jij je in bovenstaand profiel en wil jij ons komen versterken? Dan nodigen wij je uit om te reageren en een korte motivatiebrief met cv te mailen naar Yvonne Pelgrim (HR-functionaris): sollicitaties@tmo.nl. Bij vragen over de functie kan je contact opnemen per mail met Nettie van Lavieren (Office Coördinator) of Sonja Vlaanderen (manager Onderwijsondersteuning & ICT) via info@tmo.nl.

Wij varen graag op eigen kracht, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt
daarom niet op prijs gesteld.

Brochure
Open dag
Proefstuderen