Management Assistent (0,8-1 FTE)

DOES FASHION BUSINESS SUIT YOU?


Ben jij die doorgewinterde management assistent die onze directeur assisteert in haar taak? Ben je servicegericht, proactief en denk je in oplossingen? Is het jouw kracht om altijd één stap vooruit te denken? Check dan deze vacature!

Over ons

European Fashion Business School (EFBS) is een opleidingsinstituut dat zich richt op het opleiden van professionals voor de mode- & lifestyle-branche en bestaat uit twee zelfstandige onderdelen: TMO Fashion Business School en Detex Opleidingen.
TMO staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Detex Opleidingen traint al 90 jaar professionals in de mode-, sport-, schoenen- en jeansbranche. Voor onze ambitieuze organisatie zoeken wij een management assistent.

Wat ga je doen?
Als management assistent ben je de rechterhand van onze directeur/bestuurder en verricht je alle (vertrouwelijke) organisatorische en administratieve zaken voor haar en het management team. In sommige gevallen ondersteun je ook de Raad van Toezicht.
Tot jouw taken behoren o.a. agendabeheer van de directeur, opvangen/ontvangen en afhandelen van telefoontjes, e-mail en correspondentie van de directeur, het organiseren en notuleren van vergaderingen en het bewaken van de follow-up van actiepunten van o.a. MT- en Raad van Toezicht-vergaderingen. Daarnaast ondersteun je bij activiteiten van TMO en Detex Opleidingen.

Wie zoeken wij?
Je bent een management assistent in hart en nieren. Dat betekent dat je integer, betrouwbaar, accuraat, service- en klantgericht en flexibel bent. Je denkt graag in oplossingen en bent bereid de handen uit de mouwen te steken. Je bent vaardig met het MS Office-pakket, met name met Word, Outlook, Powerpoint en Teams en je beschikt over een feilloze beheersing van de Nederlandse taal. Onze ideale kandidaat heeft een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van executive support en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wat krijg je van ons?
Een leuke en verantwoordelijke job bij een dynamische onderwijsorganisatie met bevlogen collega’s op een prachtig eigen landgoed.
Verder bieden wij je een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging, een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je legt verantwoording af aan de directeur.

Does fashion business suit you?

Herken jij je in bovenstaand profiel en wil jij onze directeur komen ondersteunen? Dan nodigen wij je uit om voor 1 maart a.s. te reageren en een motivatiebrief met cv te mailen naar Yvonne Pelgrim (HR-adviseur): sollicitaties@tmo.nl. Bij vragen over de functie kan je contact opnemen met Arianne Goris, Manager Marketing & Communicatie: goris@tmo.nl of 0634568274.

Wij varen graag op eigen kracht, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Brochure
Open dag
Proefstuderen