Open dag

22 april 2023

Een open dag is een ideale manier om ongedwongen en laagdrempelig kennis te maken met TMO. Tijdens de open dag kun je sfeer proeven op onze campus, vrij rondlopen en is er alle ruimte voor vragen en informatie.

Zo verloopt een open dag bij TMO

Als je onze campus op loopt tijdens de open dag, krijg je een lekker drankje van ons aangeboden. Je kunt een rondleiding krijgen of zelf rondlopen en sfeer proeven in ons gebouw, net wat jij fijn vindt.

– Er is een uitgebreid programma met verschillende presentaties die je kunt volgen. In deze presentaties vertellen we je over de verschillende vakken en onderwerpen van de opleiding, zoals Business, Persoonlijke Ontwikkeling, Marketing en de modewereld. Ook geven we je informatie over de carrièrekansen na het volgen van de opleiding.

– Bij de open dag zijn ook oud-studenten aanwezig die hun ervaring met TMO delen. Je kunt uiteraard ook al je vragen aan hen stellen

– Daarnaast bieden we informatie over de kosten en de studiefinancieringsmogelijkheden.

– Onze docenten staan je uiteraard ook graag te woord en geven advies als je daar behoefte aan hebt.

De voordelen van een open dag

Een open dag is een ideale manier om voor de eerste keer kennis te maken met TMO. Tijdens de open dag kun je:

  • Op een laagdrempelige manier kennismaken
  • Vrij op de campus rondlopen
  • Een uitgebreid programma volgen
  • Contact met studenten en docenten hebben
  • Veel informatie en kennisoverdracht opdoen

Voor wie is een open dag geschikt?

Eigenlijk is de open dag bij TMO voor iedereen geschikt, zeker als je je nog aan het oriënteren bent op je studiekeuze! Als je enige interesse hebt in een hbo mode-opleiding die zich richt op de marketing- en business kant van de fashion wereld (in plaats van de maak-kant), dan is TMO mogelijk de juiste keuze voor jou. Dankzij de open dag maak je kennis met het gebouw, de docenten en het studieprogramma!

Open dag aanmelding

  • Om met jou in contact te kunnen komen, hebben we jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig zodat wij jouw vragen per mail en/of telefonisch kunnen beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Open dag 22 april 2023

10:00 - 14:00

Organisator
TMO Fashion Business School
T: 0343 41 64 80
E: voorlichting@tmo.nl

Brochure
Open dag
Proefstuderen