Open dag

17 december 2022

Als jij een passie voor mode hebt en later in de fashion- of lifestylebranche wil werken, weten wij zeker dat TMO Fashion Business School de opleiding voor jou is. Daar overtuigen wij je graag van tijdens onze open dag.

Op de open dag van TMO ontmoet je (oud-)studenten en docenten die jou alles gaan vertellen over TMO en een carrière in de fashion- of lifestylebranche. Je krijgt uiteenlopende presentaties te zien over fashion en business. Aan het einde van de dag loop je weg met nieuwe kennis over mode en trends, maar ook over totaal andere vakken zoals marketing. Kortom, de precieze combinatie van kennis die jij uiteindelijk nodig hebt voor een succesvolle carrière in de dynamische fashion- of lifestylebranche.

De open dag duurt van 10:00 tot 14:00 uur.

Good to know: op TMO kan je instromen in september én in februari. Heb je momenteel een tussenjaar of volg je een studie die toch niet helemaal op je lijf geschreven is? Neem hier een kijkje, denk na over je studieswitch en bezoek de open dag.

Zien we jou op de open dag? Schrijf je in via onderstaand formulier. Tot snel!

Open dag aanmelding

  • Om met jou in contact te kunnen komen, hebben we jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig zodat wij jouw vragen per mail en/of telefonisch kunnen beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Open dag 17 december 2022

10:00 - 14:00

Organisator
TMO Fashion Business School
T: 0343 41 64 80
E: voorlichting@tmo.nl

Brochure
Open dag
Proefstuderen