ERVAAR TMO ALS EEN VIP

Plan nu jouw persoonlijke collegetour en gesprek wanneer het jou het beste uitkomt!

Associate degree Fashion Business Professional | Open avond

Wij houden van de persoonlijke en flexibele aanpak. Daarom introduceren we speciaal voor studiekiezers onze “VIP-collegetour” – dit is jouw unieke kans om TMO in je eigen tempo en op een tijdstip dat jou uitkomt te ontdekken. Tijdens deze exclusieve tour word je begeleid door een TMO-ambassadeur die je meeneemt over onze mooie campus en je laat kennismaken met onze fashion business opleidingen.

Wat kun je verwachten tijdens deze VIP-collegetour?

  • Een persoonlijke rondleiding over onze campus, waarbij je de sfeer proeft en kleinschaligheid ervaart
  • De mogelijkheid om al je vragen te stellen over onze opleiding, carrièremogelijkheden, het studentenleven en meer
  • We staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze

Of je nu ’s ochtends vroeg, ’s middags of zelfs in de avond wilt komen, wij passen ons aan jouw agenda aan. Het is jouw VIP-ervaring, en wij zorgen ervoor dat jij een goed beeld krijgt van wat TMO te bieden heeft.

Ben je klaar om TMO op een VIP-manier te ervaren? Plan dan nu jouw VIP-collegetour en ontdek wat onze dynamische opleiding te bieden heeft!

Aanmelding VIP tour

  • Als je wilt een VIP tour wil inplannen op TMO Fashion Business School, heeft TMO jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer nodig zodat we je informatie kunnen toesturen. Deze gegevens worden maximaal 2,5 jaar bewaard in onze database voor marketingdoeleinden. TMO hanteert een voorrangsregeling als je een open dag hebt bezocht en je in je eindexamenjaar zit.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen