TrendExpo ‘PARADOX (PRDX)’

In het vierde semester van TMO zijn de studenten onder andere bezig met een zes weken durend project: de TrendExpo. Tijdens dit halfjaarlijkse project onderzoeken verschillende trendteams consumentenbehoeftes en – trends die relevant zijn voor de toekomst. Op woensdag 1 april aanstaande zal de TrendExpo voorjaar 2020 plaatsvinden.

Normaal gesproken vindt de TrendExpo plaats op de locatie van TMO. Dit voorjaar is dat even anders. Door de maatregelen omtrent het corona virus werden de studenten genoodzaakt om halverwege het project individueel thuis verder te gaan met hun onderzoek. Door middel van online colleges bleven ze contact houden met TMO. Daarnaast werd besloten dat het niet verantwoord was de officiële TrendExpo op 1 april door te laten gaan. Dit alles zorgde voor flink wat tegenslag, maar de organisatie kwam met een ander plan.

Om toch het onderzoek en de resultaten daarvan te kunnen delen, is het idee ontstaan om een website te lanceren waarop ieder team de mogelijkheid krijgt om hun bevindingen te plaatsen. Het branding team van de TrendExpo is wekenlang bezig geweest deze website te realiseren. Het thema van de online TrendExpo staat in het teken van ‘PARADOX (PRDX)’; de tegenstrijdigheid tussen de oververzadigde maatschappij waarin wij als mens onverzadigd zijn.

We nodigen jullie uit om vanaf woensdag 1 april een bezoek te brengen aan onze website: www.trendexpo2020.nl

We hopen jullie te zien op onze website, laat ons vooral weten wat jullie ervan vinden!

Met vriendelijke groet,

TrendExpo 2020

Brochure
Open day
Trial study