TMO opnieuw TOP-opleiding

TMO Fashion Business School wederom hbo TOP-opleiding

In de Keuzegids Hbo 2021 is TMO Fashion Business School voor de zesde keer op rij gewaardeerd met het predicaat TOP-opleiding. Ondanks corona behaalde TMO vijf sterren en behoort zij daarmee tot de top van de Nederlandse hogescholen. De Keuzegids, die vandaag is verschenen, geeft onafhankelijk advies en beoordeelt en vergelijkt de kwaliteit van ruim 1.100 hbo-opleidingen.

Ook dit jaar zijn de echt hoge instellingsscores weer te vinden bij particuliere hogescholen. De Keuzegids beoordeelde TMO op o.a. uitval, inhoud van de opleiding, docenten en voorbereiding op de loopbaan en beoordeelde de opleiding met 86 van de 100 te behalen punten.

Over de Keuzegids

De Keuzegids hbo 2021 vergelijkt de kwaliteit van hbo-bacheloropleidingen en Ad-opleidingen in Nederland aan de hand van studenttevredenheid en studiesucces. Daarnaast geeft de Keuzegids inzicht in de arbeidsmarktperspectieven van opleidingen. De Keuzegids is een consumentengids voor scholieren en decanen die zich willen ori├źnteren op vervolgopleidingen; er is ook een Keuzegids Masters.

 

Brochure
Open day
Trial study