TMO opnieuw Top-opleiding en “Uitmuntend in eigen vakgebied”

Opnieuw kwaliteitszegels ‘Top-opleiding’ en ‘Uitmuntend’ voor TMO Fashion Business School
Hoogste instellingsscore in ranking particuliere scholen

De Keuzegids hbo  heeft vandaag bekendgemaakt welke hogescholen zich tot de beste van Nederland mogen rekenen. Voor de 8e keer op rij valt TMO Fashion Business School in de prijzen. TMO krijgt twee predicaten: ‘Topopleiding 2023’ en ‘Uitmuntend in eigen vakgebied’.
Hiermee wordt de kwaliteit van de opleiding opnieuw bevestigd.

Ieder jaar verschijnt de Keuzegids hbo om scholieren te helpen bij hun studiekeuze. De Keuzegids hbo baseert zijn ranglijst onder andere op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE) en instroom- en prestatiecijfers. TMO krijgt van de Keuzegids hbo een totaalscore van 86 punten op een schaal van 1 tot 100. Dit is te zien in de  ‘ranglijst bedrijfskunde’ waarin TMO wordt  vergeleken met de andere bedrijfskundige opleidingen in Nederland.

Daarnaast is er ook een ranking met de beste particuliere hogescholen, de  ‘ranking particuliere instellingen’. TMO haalt een instellingsscore van 94,5 en heeft daarmee de hoogste instellingscore van de particuliere instellingen.
Dankzij deze hoge scores op zowel instellings- als opleidingsniveau krijgt TMO niet alleen het predicaat TOP-opleiding 2023 maar ook de kwaliteitszegel ‘Uitmuntend in eigen vakgebied’.

“Van de particuliere opleidingen doet TMO in Doorn het goed qua doorstroom naar het tweede jaar en zeer goed wat betreft afstuderen zonder studievertraging”, luidt het oordeel van de keuzegids.

De Keuzegids hbo wordt jaarlijks uitgebracht door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie in Leiden. De ranglijsten in de gids zijn gebaseerd op statistieken over studiesucces, arbeidsmarktcijfers en de oordelen van studenten in de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête .

 

*Bron Keuzegids hbo 2023

Brochure
Open day
Trial study