TMO opnieuw gewaardeerd met predicaat TOP-OPLEIDING

In de Keuzegids Hbo 2018 wordt TMO Fashion Business School opnieuw gewaardeerd met een hoge score. Met een resultaat van 82 van de maximaal 100 punten behoort TMO tot de top van de Nederlandse Hogescholen. TMO staat o.a. voor constante onderwijskwaliteit, studenttevredenheid en kleinschaligheid. Dat dit loont, bewijst de kwalificatie ‘Top-opleiding 2018’.

Ieder jaar verschijnt de Keuzegids Hbo om scholieren te helpen bij hun studiekeuze. De Keuzegids Hbo baseert zijn ranglijst onder andere op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE). De NSE is een grootschalig landelijk onderzoek waarin jaarlijks bijna alle studenten in het hoger onderwijs worden uitgenodigd om hun mening te geven over hun opleiding. Landelijk nemen meer dan 445.000 studenten deel aan die enquête.

Studie kiezen?
Sta je voor je studiekeuze dan kun je de Keuzegids Hbo raadplegen maar bijvoorbeeld ook een open dag bezoeken waar je je vragen aan docenten en (oud-)studenten kunt stellen, de informatie op www.tmo.nl bekijken en/of een brochure aanvragen.

De Keuzegids HBO wordt  jaarlijks uitgebracht door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie in Leiden. De ranglijsten in de gids zijn gebaseerd op statistieken over studiesucces, expertoordelen uit de accreditaties van opleidingen en de oordelen van studenten in de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête .

*Bron Keuzegids HBO 2018, uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.).

 

 

Brochure
Open day
Trial study