Een dikke 8 voor TMO in de Nationale Studenten Enquête 2023 (NSE)

Studenten tevreden over kwaliteit en betrokkenheid TMO Fashion Business School

Studenten in het hbo en wo zijn tevreden over de sfeer op hun opleiding en voelen zich hier veilig om zichzelf te zijn. Dat blijkt uit de resultaten van de Nationale Studenten Enquête 2023 onder meer dan 289.000 studenten. Studenten van TMO Fashion Business School gaven hun opleiding een 8,1. Met name de kwaliteit van de docenten, de studiebegeleiding en het persoonlijk contact scoorden hoog.

Hoge waardering voor de kwaliteit van de docenten, de studiebegeleiding en het persoonlijk contact

De studenten beoordelen de betrokkenheid van onze docenten met een 8. Net als voorgaande jaren scoort TMO hoog hierop. De algemene tevredenheid van de studenten over de studie ligt op een 8,1. Ook zou het overgrote deel van de respondenten opnieuw voor de opleiding kiezen. TMO scoort hier wederom een 8.

Over Studiekeuze123 en de NSE

Studiekeuze123 is een onafhankelijke stichting die volledig wordt gesubsidieerd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De stichting is opgericht op initiatief van OCW, studenten en hoger onderwijsinstellingen en biedt complete en betrouwbare informatie over alle erkende opleidingen aan hogescholen en universiteiten in Nederland. De Nationale Studenten Enquête (NSE) is het grootschalige landelijk onderzoek waarin naar de mening wordt gevraagd van studenten in het hoger onderwijs over hun opleiding en onderwijsinstelling. Studiekeuze123 is al sinds 2009 verantwoordelijk voor de NSE.

Link NSE Dashboard

https://www.studiekeuze123.nl/nse/dashboard

In de factsheet zijn de scores per kern- en keuzethema terug te vinden.

 

Brochure
Open day
Trial study