Fit Swap wint Meester Koetsier Entrepreneur Award 2020

TMO-studenten Fleur Vermeule en Isabelle van den Broek hebben op 8 juli met hun business concept Fit Swap de Meester Koetsier Entrepreneur Award gewonnen. Fit Swap is een digitale sociale fashion (street wear) marktplaats waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten. De app biedt een platform waar gebruikers swipen door potentiële matches op basis van maat en stijl, om vervolgens kleding met elkaar te kunnen uitwisselen. De vakjury sprak haar waardering uit over het unieke, hedendaagse en kansrijke concept.
Juryvoorzitter Jan Berger, voormalig Bijenkorf CEO alsmede voorzitter van de Meester Koetsier Foundation, reikte vanmiddag – met een elleboogje in plaats van de gebruikelijke handdruk – de prijs uit aan de twee apetrotse studenten die vastberaden zijn verder te gaan met hun app waarvan inmiddels al een demoversie beschikbaar is.
Met de award waaraan een geldbedrag van 10.000 is verbonden, gaan Fleur en Isabelle hun concept verder uitwerken in het laatste semester van hun fashion business studie aan TMO.
Binnenkort volgt een uitgebreid interview met de 2 jonge entrepreneurs. Hier kan je alvast kennismaken met Fit Swap: https://www.fit-swap.com/
Brochure
Open day
Trial study