Liselot von Barnau Sythoff

Docent Fashion & trends.
“Als je succesvol wilt zijn in mode moet je flexibel zijn”

Welk vak geef je op TMO?
“Ik ben docent Fashion & Trends.”

Carrière
“Na mijn opleiding modevormgeving heb ik de branche op alle mogelijke manieren leren kennen. Van het ontwerpen en produceren van een eigen collectie, een concept store, etalages en winkelinrichting, tv styling, een woonwinkel tot momenteel leidinggevende in een grote damesmodezaak in het hogere segment waar ik betrokken ben bij de gehele bedrijfsvoering.”

Het unieke aan de fashionbranche
“Mode reflecteert op wat er gaande is in de wereld en de maatschappij. Momenteel zijn er grote veranderingen aan de gang die zichtbaar zijn in de collecties maar die uiteindelijk zijn weerslag hebben op het hele proces. Daarbij betrokken te zijn is inspirerend en spannend.”

Wat is volgens jou belangrijk voor een carrière in de fashion business?
“Als je succesvol wilt zijn in mode moet je flexibel zijn, voortdurend alert en nieuwsgierig. Hoewel je veel bezig bent met anderen, doelgroepen etc., is het heel belangrijk van jezelf uit te blijven gaan.”

Wat maakt TMO Fashion Business School uniek?
“TMO bundelt kennis op alle facetten in deze business en doordat er veel praktijkteachers betrokken zijn, is deze kennis ook werkelijk up to date. Na een opleiding aan TMO kan je direct aan de slag! Daarnaast besteedt TMO veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van een student. Uniek!”

Brochure
Open day
Trial study