Chris Koeleman

docent Kwaliteitszorg en Duurzaamheid

Welke vakken geef je op TMO?
PM4 Kwaliteitsmanager
AT6 Scriptiecoach, praktijk
SP7 Stagecoach, 1e lezer
Waarom zijn jouw vakken belangrijk als je een commerciële managementfunctie in de modebranche wil vervullen?
“Om je beloften aan je klanten waar te kunnen maken en onnodige bedrijfskosten en verliezen te vermijden, is kennis en besef van kwaliteitsborging onontbeerlijk. Het is belangrijk te weten waar je het over hebt, om een serieuze gesprekspartner en manager te zijn, als je producten ontwikkelt en intern en extern over kwaliteit en duurzaamheid communiceert. Kennis van de nieuwe ontwikkelingen en trends op dit gebied en weten hoe je effectieve afspraken maakt met producenten zal je helpen.”
Beschrijf jouw vakken in één zin.
“Coachen bij het afstuderen en bij projecten op gebied van kwaliteit, duurzaamheid en effectief communiceren met de producent van het kledingstuk.”
Wat is er zo leuk aan TMO?
“TMO weerspiegelt de veelzijdigheid en dynamiek van de modebranche en doet dat op een professionele manier, met gedreven vakkundige docenten en management. Studenten worden opgeleid en gecoacht naar een hoog niveau op alle diverse vakgebieden.”
Wat maakt werken in de modebranche zo leuk en bijzonder?
“Het is dynamisch met veel ruimte voor nieuwe initiatieven, in een internationale setting, met een product waarover je nooit uitgeleerd bent.”
Wat is jouw tip voor meisjes en jongens die later in de modebranche willen werken?
“Ken je keten, je product en je producenten en ga voor duurzame oplossingen voor alle partijen. Neem je verantwoordelijkheid, zorg dat je er helemaal achter kunt staan en trots op jouw business kunt zijn.”

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen