Docent Visual Marketing

DOES FASHION BUSINESS SUIT YOU?


Ben jij een inspirerende docent met passie en wil je werken bij één van de beste kleine hogescholen van Nederland? Dan is dit misschien wel jouw baan.


DOCENT VISUAL MARKETING (± 0,8 fte)

Over ons
TMO Fashion Business School staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Onze hogeschool behoort tot de beste kleine hogescholen van Nederland en biedt als enige een erkende BBA in Fashion aan. Dat maakt ons uniek.

Daarnaast is TMO door de Keuzegids HBO inmiddels al negen jaar op rij uitgeroepen tot ‘TOP-opleiding’ en mogen wij dit jaar ook weer het predicaat ‘Uitmuntend in eigen vakgebied’ dragen. Hier zijn we ontzettend trots op!

Wat ga je doen?
Studenten raken geboeid en geïnspireerd door jouw colleges, workshops, coaching en andere onderwijsvormen. Je stimuleert hen om het maximale uit zichzelf te halen en brengt hen de kennis en vaardigheden bij die volgens ons curriculum benodigd zijn voor visual marketing. Dit doe je op basis van het leerplan en de lesstof met interactieve (digitale) werkvormen en door de lesinhoud te koppelen aan praktijkvoorbeelden en –cases en waar van toepassing te integreren met andere vakgebieden in projecten. Verder beoordeel je ook schriftelijke en mondelinge toetsen en werkstukken van studenten. Met je ervaring ben je ook in staat studenten te begeleiden bij projecten, stages en afstuderen.

Je werkt samen met je collega’s uit verschillende vakgebieden om afstemming en verbinding te zoeken. Je neemt deel aan onderwijskundige projecten, intervisie en (andere) collegiale uitwisseling.

Daarom is het belangrijk dat je een teamspeler bent die flexibel is. Zo word je geregeld gevraagd om mee te denken over een samenhangend curriculum, over de ontwikkeling van vernieuwende, meer effectieve onderwijsvormen en over het integreren van de laatste trends en ontwikkelingen in de vakken.

In deze functie rapporteer je aan een onderwijsmanager.

Wie zoeken we?
Om jouw kennis en ervaring op onze studenten te kunnen overbrengen heb je minimaal:

  • een relevante afgeronde master- of hbo-opleiding;
  • actuele kennis van en ervaring met visual marketing in de fashion- & lifestylebranche;
  • een aandachtsveld binnen visual marketing met de focus op visual retailing en visual analysis;
  • ervaring met het 3D programma Visual Retailing.
  • een onderwijsbevoegdheid of de bereidheid deze te behalen;
  • affiniteit met het coachen van jonge mensen.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar met het vooruitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is conform de zwaarte van de functie.

Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Tenslotte verricht je je werkzaamheden op een mooie, centraal gelegen locatie.

Does fashion business suit you?
Als je enthousiast bent geworden over de functie nodigen wij je uit te reageren. Je kunt je compacte motivatiebrief en cv voor 8 januari 2024 mailen aan Brigitte van Hamersveld, Medewerker HR, via sollicitaties@tmo.nl.

Bij inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Filip Otten,  coördinator TMO Developmentlab, via otten@tmo.nl.

Wij varen graag op eigen kracht. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen