Docent Finance 0.6 fte

DOES FASHION BUSINESS SUIT YOU?

Wij zijn op zoek naar een

DOCENT FINANCE 0,6 fte

Raken studenten geboeid en geïnspireerd door jouw colleges, workshops, coaching en andere onderwijsvormen? Lees dan alles over deze interessante vacature.

Over ons TMO Fashion Business School staat voor kleinschalig, persoonlijk en door de overheid erkend particulier hbo-onderwijs voor toekomstige managers in fashion & lifestyle. Onze hogeschool behoort tot de beste kleine hogescholen van Nederland en biedt als enige een erkende BBA in Fashion aan. Dat maakt ons uniek.

Daarnaast is TMO door de Keuzegids HBO inmiddels al acht jaar op rij uitgeroepen tot ‘TOP-opleiding’ en mogen wij dit jaar het predicaat ‘Uitmuntend in eigen vakgebied’ dragen. Hier zijn we ontzettend trots op!

Wat ga jij doen?

Je stimuleert studenten om het maximale uit zichzelf te halen en brengt hen de kennis en vaardigheden bij die volgens ons curriculum benodigd zijn voor finance/bedrijfseconomie. Dit doe je met interactieve (digitale) werkvormen, door de lesinhoud te koppelen aan praktijkvoorbeelden en -cases en waar van toepassing te integreren in projecten.

Je werkt samen met je collega’s uit verschillende vakgebieden door afstemming en verbinding te zoeken. Je neemt deel aan intervisie en (andere) collegiale uitwisseling.

Het is belangrijk dat je een teamspeler bent die flexibel is. Zo wordt er van je gevraagd mee te werken aan een samenhangend curriculum en bij te dragen aan de ontwikkeling van vernieuwende, meer effectieve onderwijsvormen op jouw vakgebied.

Naast je primaire onderwijstaken verricht je indien je dat past, werkzaamheden die voortvloeien uit de functie zoals het optreden als assessor, scriptiebegeleider of tutor.

In deze functie rapporteer je aan een onderwijsmanager.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde relevante master- of hbo-opleiding bijvoorbeeld bedrijfseconomie en enkele jaren werkervaring in het vakgebied. Verder heb je bij voorkeur een onderwijsbevoegdheid of de bereidheid deze te behalen. Affiniteit met het coachen van jonge mensen en coördinerende kwaliteiten zijn de spreekwoordelijke kersen op de taart.

Wat bieden wij jou?

  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met het vooruitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris van maximaal € 5.152,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband (wij kennen een 37,5-urige werkweek). De inschaling is afhankelijk van relevante (werk)ervaring en opleiding;
  • Een vakantietoeslag van 8%;
  • Een structurele eindejaarsuitkering;
  • Een goede reiskostenvergoeding voor woon/werkverkeer en dienstreizen;
  • 30 vakantiedagen (op basis van een 37,5-urige werkweek);
  • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
  • Een goede pensioenregeling bij ABP.

Je verricht je werkzaamheden op een mooie, centraal gelegen locatie.

Does fashion business suit you?

Als je enthousiast bent geworden over de functie, dan komen wij graag in contact met jou. Je kunt je compacte motivatie en cv mailen aan Brigitte van Hamersveld, HR medewerker, via sollicitaties@tmo.nl. Vragen over de vacature kun je stellen aan Marit van Daal, onderwijsmanager, via 0343 416480.

Wij varen op eigen kracht. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Brochure
Open dag
Proefstuderen