TMOment met algemeen directeur Theo Rauch.

Het nieuwe studiejaar is net van start dus tijd voor het jaarlijkse TMOment met algemeen directeur Theo Rauch.
We spreken met hem over de start van het nieuwe studiejaar en de plannen voor komend jaar.

De jaarlijkse opening van het studiejaar is inmiddels een traditie. Hoe gaat de opening er dit jaar uitzien?
Op maandag 11 september opent Alberto Campagnolo het studiejaar. We zijn daar bijzonder blij mee. Alberto is een autoriteit op het gebied van fashion luxury brands en een gerenommeerd docent aan tal van buitenlandse hogescholen en universiteiten. Daarnaast heeft hij een indrukwekkende carrière in de fashionbranche. Hij was marketingmanager bij Armani en projectleider voor o.a. Versace en Sisley. Ik verwacht dan ook een bomvolle zaal met aan zijn lippen gekluisterde studenten en collega’s aanstaande maandag.

Vorig jaar scoorde TMO hoog in de Nationale Studenten Enquête. Hoe waren de resultaten afgelopen jaar?
Hier staat een blije directeur. Het afgelopen jaar beoordeelden onze studenten TMO weer met een nog hoger cijfer. Zij waardeerden ons met een 4,3 op een schaal van maximaal 5. Dat is hoog. Het bewijst dat onze continue investering in state of the art onderwijs en daarbij horende (onderwijskundige) faciliteiten zijn vruchten afwerpt. Uiteraard blijven er altijd verbeterpunten. Het kan altijd nóg beter. Onze studenten denken daar gelukkig graag over mee bij monde van de studentenraad, maar ook individuele studenten richten zich regelmatig tot ons met suggesties tot verbetering. Dankzij onze kleinschalige setting kan dat.

Wat zijn de plannen voor komend studiejaar?
Uiteraard het blijven vasthouden van onze hoge kwaliteitsstandaarden. Onderwijs is en blijft altijd op nummer 1 staan. Daarnaast gaan we verder met de nieuwe leerlijn Ondernemerschap. Vorig jaar hebben we daar een begin mee gemaakt. We zitten nu in het proces van evalueren en aanscherpen. Ook komend studiejaar gaat een aantal studenten uit de hogere semesters ons weer verrassen met briljante fashion business concepten. Ik ben daarvan overtuigd!

Waar we ook mee doorgaan, is de TMO Business Battle. Binnenkort kunnen middelbare eindexamenscholieren zich weer aanmelden om deel te nemen aan de Battle. De te behalen prijs liegt er niet om; een volledige studiebeurs aan TMO. Vanaf volgende week start de campagne, dus houd die in de gaten!

Een bijzonder studiejaar voor de boeg dus?
Ja, we gaan in elk opzicht weer een interessant schoolseizoen tegemoet. Ik wil alle nieuwe studenten dan ook welkom heten bij TMO. Jullie vormen een grote groep en ik wens jullie een geweldige studietijd in Doorn toe. Ook namens alle TMO-collega’s. En natuurlijk hoop ik dat ook de ouderejaars er een prachtjaar van maken! Alle studiekiezers wens ik tot slot succes en wijsheid toe met de juiste studiekeuze. Ik nodig hen graag uit om een van onze open dagen te bezoeken.

 

Brochure
Open dag
Proefstuderen