Aanmeldformulier Alumni

Oud-studenten van TMO

Inmiddels werken er zo’n 2500 afgestudeerde TMO’ers in de modebranche. Wij hebben een hechte band met deze oud-studenten wat ons en hen in de gelegenheid stelt elkaar op de hoogte te houden van vacatures, interessante onderzoeken, artikelen en nieuwe kennis en ontwikkelingen.

TMO houdt jouw gegevens graag up-to-date. Geef wijzigingen snel en makkelijk door via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier Alumnus

  • Wij vragen jouw afstudeerjaar omdat we deze informatie nodig hebben bij het opvragen van een diploma of bij de organisatie van een reünie. Ook bij het versturen van externe vacatures is je afstudeerjaar van belang.
  • Wij registreren of je bij je stagebedrijf bent blijven werken.
    Beide keuzes mogelijk
  • TMO is op zoek naar jou! Er zijn verschillende activiteiten waaraan je kan/mag deelnemen. Vul de onderstaande poll in en wij zullen jou benaderen via de e-mail. Meerdere antwoorden (6) mogelijk.
    De door jou ingevulde gegevens worden bewaard in een beveiligde database. Wij verwijderen jouw formulier een half jaar na binnenkomst.
Per 25 mei 2018 is er nieuwe privacywetgeving van kracht, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Deze Europese wet moet de rechten van burgers ten aanzien van privacy nog beter beschermen. Ook TMO Fashion Business School moet voldoen aan deze wetgeving. Dit betekent dat TMO Fashion Business School u nog beter zal informeren over de persoonsgegevens die wij verzamelen en waarom zij dit doet. Iedere student heeft  het recht om deze gegevens in te zien, op te vragen en zo nodig te wijzigen. Hiertoe is binnen TMO Fashion Business School een privacybeleid opgesteld. U kunt hier bijvoorbeeld lezen hoe u gebruik kunt maken van uw rechten. Ook wordt aandacht besteed aan onder andere de volgende punten:
Mocht u nog vragen hebben over het privacybeleid van TMO Fashion Business School en Detex, dan kunt u een mail sturen naar privacy@tmo.nl.
Let’s meet
Volgende open dag

okt12

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...