Al doende leren tijdens het BP5-project

In semester 5 werken de studenten in projectgroepen aan een Business Pitch. De projectgroepen bloggen hier over hun vorderingen. Deze week groep 1 over hun concept “GET YOURS.”

Namens groep 1 wil ik –  Sanne –  jullie graag een kijkje geven in het BP5 project. Een aantal weken geleden zijn wij namelijk begonnen aan fase 2! Ons concept “GET YOURS.” is goedgekeurd en we kunnen nu verder met het realiseren van het uiteindelijke product dat we op 30 juni aan de vakjury mogen presenteren! Met veel enthousiasme zijn we begonnen met een hoorcollege van onze docent mevrouw Van den Bosch. Daarnaast kregen we verschillende adviescolleges van de betrokken docenten, wat ons weer op ideeën heeft gebracht. Ondertussen zijn de rollen verdeeld en de verslagen verbeterd en kunnen we aankomende week weer vol aan de slag!

Naast het harde werken hebben wij het ook harstikke gezellig samen en hebben we al verschillende tripjes gemaakt naar “Bij Frouke” voor onze gebruikelijke cafeïne cravings. Maar dat is niet alles, want daarnaast hebben we ook een groepsuitje gedaan naar de MacDrive! Who doesn’t love fries, right J.

Binnenkort meer over “GET YOURS.”!

Let’s meet
Volgende open dag

okt13

Open dag

Wil je ons graag ontmoeten? TMO Fashion Business School organiseert jaarlijks...

Top-opleiding 2017